Om oss

fabian_400x400-400x400

Fabian Hedin

Fabian brinner för teknik och företagande. Han ser över verksamheten och hjälper till med att bygga systemet.

Emil Ahlbäck

Emil Ahlbäck

Emil är en riktigt vass utvecklare som knappar koden som får systemet att fungera. 

En nöjd kund

När man har ett mindre antal hyresobjekt kan det kännas okej att förlita sig på egna listor i exempelvis Excel men vid en viss punkt går smärtgränsen där man behöver spendera för mycket tid på saker som egentligen ett fastighetssystem kan hantera. Med hjälp av TenFAST kan jag automatisera mycket av mitt arbete och fria upp tid.
Olof
Fastighetsägare & Hyresvärd

Olof har varit med från ruta ett och hjälpt att forma systemet efter behoven av en fastighetsägare.

Bakgrund

TenFAST skapades för att mindre och medelstora hyresvärdar ska kunna få tillgång till samma tidsparande funktioner som jättarna har till ett rimligt pris. Det hela började egentligen med att Olof som en medelstor enskild fastighetsägare var i behov av ett fastighetssystem. Däremot passade inte riktigt något av system på marknaden. Han kontaktade oss och vi valde att bygga upp ett system från grunden för vi insåg att Olof inte är i en unik position. Det finns fler små och medelstora hyresvärdar som honom som vill att ett modernt system till ett rimligt pris.

Om du är en hyresvärd utan ett fastighetssystem så kan du garanterat spara tid och huvudvärk genom att använda TenFAST. Det finns flera alternativ på marknaden men med oss kommer du få ett modernt system samt en personlig kontakt där vi ser till att din upplevelse blir den bästa möjliga. Om du saknar någon funktionalitet så lägger vi till det oftast inom några dagar (stora funktioner kan ta längre tid).