TenFAST har utvecklats av fastighetsägare med lång erfarenhet av fastighetsförvaltning. Vår idé med TenFAST är att leverera det bästa och mest prisvärda verktyget till fastighetsägare. Systemet används även framgångsrikt av bostadsrättsföreningar, parkeringsbolag och andra verksamheter som hyr ut objekt. 

Personerna som driver bolaget

Fabian

Utvecklare som brinner för teknik och företagande. Involverad i ett erkänt börsnoterat SaaS-bolag. Han ser över verksamheten och hjälper till med att bygga systemet.

Simon

Fastighetsägare och systemvetare med erfarenhet av förvaltning, produktutveckling och produktägarskap på stor myndighet samt ett välkänt globalt IT-tjänsteföretag.

Peter

Fastighetsägare och Jur.kand. med erfarenhet från advokatbyrå, och särskilt fastighetsrätt. F.d. VD på börsnoterat fastighetsbolag och innehar flera styrelseuppdrag.

Olof

Fastighetsägare som idag fungerar som senior rådgivare till tenfast. Verksam som VD på börsnoterat mjukvarubolag, SaaS-bolag.  

En nöjd kund

När man har ett mindre antal hyresobjekt kan det kännas okej att förlita sig på egna listor i exempelvis Excel men vid en viss punkt går smärtgränsen där man behöver spendera för mycket tid på saker som egentligen ett fastighetssystem kan hantera. Med hjälp av TenFAST kan jag automatisera mycket av mitt arbete och frigöra min tid.
Hedin Fastigheter
Fastighetsägare & Hyresvärd

Hedin har varit med från ruta ett och hjälpt att forma systemet efter behoven för en fastighetsägare.

Bakgrund

Det hela började med att vi grundare som en liten enskild fastighetsägare var i behov av ett fastighetssystem. Vi letade efter ett lämpligt system på marknaden och upptäckte att de system som fanns antingen var gamla och förlegade eller kostade minst hundratusen per år, det var inget alternativ för oss.  Tillsammans med en annan fastighetsägande familj valde vi att bygga upp ett system från grunden för vi insåg att det finns många fastighetsbolag i Sverige som befinner sig i exakt samma position, alltså i behov av ett modernt automatiserat system som kostar i princip ingenting. Därför låter vi de minsta fastighetsägarna använda systemet fullt ut helt gratis trots att gratisanvändningen kostar oss en slant. 

Vi har på kort tid upptäckt att det finns flera små och medelstora hyresvärdar som är jätteglada för TenFAST. Vår målgrupp har varit små och medelstora fastighetsägare, men sanningen är att även stora och prismedvetna fastighetsägare har upptäckt TenFAST. 

Om du är en hyresvärd utan ett fastighetssystem så kan du garanterat spara tid och möda genom att använda TenFAST. Det finns vissa alternativ på marknaden med liknande funktioner som TenFAST men vi är billigare och mer engagerade. Med oss kommer du få ett modernt system samt en personlig kontakt där vi ser till att din upplevelse blir den bästa möjliga. 

Vi arbetar dagligen med att utveckla funktionalitet till systemet som efterfrågas och som vi ser behövs. Om du har synpunkter eller idéer för utveckling är du varmt välkommen att kontakta oss!