Funktioner

Med vårat moderna webbsystem kan du komma åt din portal från var som helst, när som helst. Registrering är smidig och kräver ingen uppsättning. Eftersom systemet är under konstant utveckling så läggs nya funktioner till hela tiden.

Avtalsskapare med mallar

Med vår avtalsskapare generar du enkelt nya avtal. Du kan välja av våra färdiga mallar och även skapa egna mallar. Alla TenFAST användare kan också välja att dela sina egna mallar med varandra. Du skapar enkelt digitala avtal som går att signera med BankID. Du kan även välja att spara avtalet som en PDF eller skriva ut för att signera med penna och papper.

En klar översikt

TenFAST placerar ut dina fastigheter på en karta med hjälp av Google Maps så att du får en smidig och klar översikt över din verksamhet.

Hyresgästportalen

Hyresgästportalen ger dina hyresgäster möjligheten att få en översikt på sina hyror och avtal.

Hyresavisering

TenFAST generar hyresavier som dina hyresgäster kan hitta i hyresgästportalen. Välj själv vilka betalningsmetoder som ska visas. Om du använder Swish generar vi automatiskt en QR-kod. Om du använder Bankgiro så kan du använda dig av OCR-nummer på avierna för att importera betalningar från din bank till TenFAST.

Systemet ger dig även en tydlig lista med saker som behöver din uppmärksamhet. Exempelvis att skicka ut avier via e-post. Om man inte vill skicka ut avier manuellt så kan man låta systemet göra detta automatiskt. TenFAST hjälper dig också med att hålla reda på om du har några avtal som håller på att ta slut.

Statistik

På statistiksidan får ni en översikt på vad de avtalade hyresintäkterna är och hur mycket som faktsikt har betalats in av hyresgästerna. Ändra enkelt intervall för att se statistiken månadsvis, kvartalsvis eller årsvis.

Konkurrenskraftiga priser utan engångskostnader. Kom igång direkt utan bindningstid. Att skapa ett konto är gratis och du kan prova på systemet innan du börjar betala för det.