Hur skapar man ett hyresavtal på ett modernt sätt?

Att skapa ett hyresavtal kan kännas komplicerat om man gör det utan de rätta verktygen. Man kan gå den traditionella vägen och välja att ladda ner en PDF- eller Wordmall och fylla i på datorn eller skriva ut och fylla i med papper och penna. Sen se till att alla parter skriver under och får kopior.

Men det finns smartare sätt! Det finns ett flertal webbtjänster som kan hjälpa dig att skapa dina hyreskontrakt. Dessa tjänster är dock oftast inte gratis och ibland ganska klumpiga att använda. Detta gör att många fortfarande väljer att skapa sina avtal på det mer traditionella sättet.

Med hjälp av TenFAST kan du genom ett modernt grännsnitt enkelt skapa och hantera dina hyresavtal. Dessutom är det helt gratis om du har fem eller mindre hyresobjekt. Du kan också välja att signera avtal med BankID direkt på webben så att du slipper papper helt och hållet!

Kom igång direkt genom att skapa för att komma åt avtalsskaparen!

På bilden ser du hur en del av första sidan av avtalsskaparen ser ut. 

En reaktion på ”Hur skapar man ett hyresavtal på ett modernt sätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *